Beoordelingen van De Straatsburger Bezorg Hengelo

Recente recensies

4.0
Wesley
14 juni 2024
Miriam
13 juni 2024

Eten was erg zout maar vooral de ontbrekende salade was niet oké vond ik. Bij menu verse salade. Maar alleen friet met kip strips gehad.

Merlijn
12 juni 2024

Bestelling geplaatst en werd vrij snel gebeld dat 1 van mijn keuzes er niet was. De website klopt dus niet altijd, maar het werd wél netjes opgelost. Mocht iets anders kiezen. De patatjes met parmezaanse kaas, bosui en truffelmayo zijn fan-tas-tisch. Heb zelden zo’n lekker patatje gehad. Aanrader!! Ik kreeg er ook een bakje eigengemaakte coleslaw bij. Was ook heerlijk! Pokebowl vaker besteld: altijd goed. Je kan hier echt goed eten! Bezorging supersnel en alles heel vriendelijk gelopen.

Clara
12 juni 2024

Altijd goed!

Angela
9 juni 2024
Rudi Steffens
2 juni 2024
Hendrik Hudson
1 juni 2024
M
20 mei 2024

Zoete aardappel friet was zompig en zacht en kon gelijk de prullenbak in, absoluut niet lekker! Chickenstrips vielen ook tegen, al met al€ 30,- kwijt en niet lekker gegeten, laatste keer Straatsburger!

Venhuis
20 mei 2024
Jk
17 mei 2024
Rianne
6 mei 2024
Nikki
21 april 2024

YES een Vega burger!!! Nu kan ik er eindelijk ook bestellen na al die lovende reacties!

RS
20 april 2024

Eten was mooi op tijd, compleet, warm en lekker!

Ellen van Kaam
14 april 2024

Goeie vriendelijke service.

Nasima
11 april 2024

Heel snel en lekker!

René
31 maart 2024

Beetje minder zout op de patat. Verder super lekker. 2x hamburgermenu besteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

D
22 maart 2024

Burger menu en kip sate waren heerlijk. Bezorging ook top!

Eline
17 maart 2024

Heerlijk gegeten gaan we vaker wat bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

fam. Kamphuis
17 maart 2024

Het was bijzonder goed en heel lekker, prima goed verzorgd, we zijn erg tevreden en komen zeker bij jullie terug, bedankt hoor, groetjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjan
7 maart 2024

Super lekker elke keer weer. We hadden de mango burger, rib menu en pokebowl crispy chicken.

Horst
5 februari 2024

Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linda
3 februari 2024

Heerlijk zoals altijd!

Astrid
31 januari 2024

Weer snel en warm geleverd! Alles prima! Bijzonder vriendelijke en attente bezorger!

E.
31 januari 2024

Bestelling kwam eerst niet door omdat er iets fout ging. Kan gebeurenn. Ze hebben excuses aangeboden en zo snel mogelijk bezorgd. Eten was HEERLIJK!! In lange tijd niet zo een lekkere burger gehad:)

Ellen
22 januari 2024
Nijkamp
19 januari 2024

De salade die tegenwoordig bij de menu’s zit is echt vies vinden zowel ikzelf als mijn partner. De rest is zoals altijd top :)

Kirsten Sterken
11 januari 2024

Was erg goed, bezorging op tijd, heerlijke pokebowls

Ellen
8 januari 2024

Heerlijk gegeten. Goede vriendelijke goede snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carlien
30 december 2023

Ik vind het eten bij jullie altijd erg lekker maar vandaag waren de burgers weer koud, dit is niet de eerste keer helaas dat dit is gebeurd. De uienringen waren wel gewoon warm maar helaas de burgers niet.

Binnendijk
20 december 2023

Prima gegeten. Iets meer bij elkaar in verpakken is misschien een optie. We hadden alles apart verpakt. Bezorging was een nette vriendelijke jongeman.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ilse
9 december 2023

Vaker besteld, maar gisteren mooi op tijd aanwezig. Andere keren er achteraan gebeld. We hadden twee menu's met milkshake. Smaak was niet goed, net of het kapot was. Hierom voor de zekerheid weg gedaan. Super jammer.

Cees de Boer
4 december 2023

Ik had een Straatsburger menu en een Straatsburger 250gr. zonder kaas besteld en betaald. Helaas bleek de Straatsburger 250gr. er een van 125gr. te zijn. Was ik niet blij mee

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Versteeg
3 december 2023

Bezorging duurde langer dan een uur. Daarnaast was de bestelling niet wat besteld was en ook nog eens lauw. Gezien we echt wat moesten eten niet de moeite genomen om te bellen over de bestelling want dan zou het nog langer gaan duren. Jammer dat dit gebeurt is maar voorlopig geen bestelling meer bij de Straatsburger voor ons.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Astrid
2 december 2023

Altijd goede , verse producten. Snelle levering én warm. Helaas was er deze keer iets mis gegaan met een speciaal verzoek maar supergoed en supersnel opgelost! Topservice!

Willem
12 november 2023
Kaylee
11 november 2023

Enorm snel bezorgd voor een zaterdagavond! Daarentegen smaakte de pokebowl ook alsof hij al een tijdje kant en klaar in de koeling stond. Smaak viel tegen bij wat ik bij jullie gewend ben in het verleden.

Tanya
7 november 2023

Had de herfstburger besteld. Echt super lekker! Bezorging ook netjes optijd. 👍🏻

John
27 oktober 2023

Altijd snelle bezorging en lekker eten. Deze keer was de sparerib helaas niet zo lekker.

Konings
22 oktober 2023

De spare ribs waren niet zo lekker als dat we gewend zijn. De smaak viel tegen en het was niet mals, eerder droog.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Astrid
22 oktober 2023

Goed als altijd! Levering op tijd! Nette en vriendelijke bezorger maar vooral; alles warm geleverd! Frieten waren zelfs nog lekker heet! Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robin
14 oktober 2023

Helaas zeer ontevreden. Ten eerste zaten de frietjes er niet bij en de salade ook niet. Over gebeld en is nageleverd( helaas is dan het eten al zo’n beetje op en hou je alleen friet over.) Echter kwam de nalevering aan de haastige kant waardoor de bakjes salade open zijn geknapt en al het vocht eruit is gelopen over de zakken friet. Met als hoogte punt dat de zak knapte door al het vocht en alles op de grond lag. Geen leuke ervaring helaas.

Maarten platvoet
14 oktober 2023

Wij zijn normaal echt fan van jullie pokebowls, vandaag helaas voor de 2 de keer een pokebowl ondvangen waar noten op zaten. Zelf ben ik mega allergies voor noten, ik kan er een anafylactische shock van krijgen. Voor mij levens gevaarlijk. Ik heb gelukkig de eerste hap direct uit kunnen spugen, het is deze maar net goed gegaan. Graag heel goed oppassen met noten in gerechten. Ik klaag echt nooit over eten of schrijf nooit een slechte recensie. Om eerlijk te zijn, was de 2 de pokebowl echt van heel slechte kwaliteit. Rijst was echt mega droog en smaakte nergens naar. De kip niet crispy, geen exstra gevraagde saricha mayo, geen exstra Chili vlokken waar ik voor heb betaald, het smaakte ook totaal niet spicy. Ik hoop oprecht dat dit een incident was en het de volgende x weer net zo lekker smaakt als aaltijd. Zoals ik al eerder noemde kunnen jullie echt de beste pokebowl maken in de buurt👍🏼. Dat wou ik toch even laten weten. Tot een. Volgende keer Groeten Maarten

Marjan
11 oktober 2023

Altijd goede kwaliteit hier. Jammer dat de vega burger er niet meer bij staat (was super lekker, ik ben geen vegetariër en was altijd mijn standaard keuze), is gelukkig genoeg anders lekkers te kiezen.

Corina
9 oktober 2023

Voor de tweede keer een incomplete bestelling ontvangen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennis
8 oktober 2023
John Bijen
24 september 2023

Prima en bedankt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mer
12 september 2023

Snelle en vriendelijke bezorging. Pokebowl was heel lekker!

Jorieke
10 augustus 2023

We hebben niets gehad!! Wel online bestellingen aannemen, klant laten betalen, bevestigen via de mail, maar ondertussen gesloten zijn!! Met een briefje op de deur sluit je de website niet!! Ik wil mijn geld terug!!

Katja
9 augustus 2023

Zeer slechte ervaring. Kwaliteit eten kan ik niet beoordelen want ik heb niets ontvangen. Bedrijf onbereikbaar, wel betaald en bericht dat zsm bezorgd zou worden....maar helemaal niets, ook geen berichtje oid. Toen maar langs gegaan en briefje met wij zijn met vakantie aangetroffen. Zeer slecht en klantonvriendelijk.

Raanhuis
8 augustus 2023

Geen bezorging

Gerda Frielink
7 augustus 2023

Eerdere bestelling de mayonaise vergeten en recente bestelling mayonaise met "velletje". De pokebowl was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Droste
3 augustus 2023

We zijn hier in huis groot fan van de Poké Bowls. Altijd heerlijk vers en smakelijk en snelle en nette bezorging!

W
1 augustus 2023
Sandra Rutten
22 juli 2023

Het eten was een uur te vroeg. We moesten de bezorger helaas wegsturen. Eenmaal (op tijd) bezorgd ontbrak er een portie friet. Beide keren netjes opgelost,maar wel jammer dat het überhaupt gebeurde. Degene aan de telefoon gaf aan dat het kwam omdat het druk was,maar mijn inziens bezorg je jezelf zo alleen nog maar meer werk.

Zoreander
12 juli 2023

In tegenstelling tot voorgaande bestellingen waren de porties klein en zeker geen vervanging voor de avondmaaltijd. De Bowls waren wel lekker, dus nog altijd een aanrader voor kleine eters

Anoniem
9 juli 2023

Het eten was op tijd, op temperatuur en op smaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ogin
25 juni 2023
Vincent
25 juni 2023

Mooi snel bezorgd, lekkere Pokebowl gehad.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Astrid
22 juni 2023

Heerlijk verse pokebowl en lekker warme Straatsburger burger en friet! On time delivery! Top!

Jan ter Brake
18 juni 2023

snel geleverd.lekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Astrid
29 mei 2023

Heerlijke pokebowl met lekkere verse ingrediënten! Ondanks drukke zondag snel bezorgd! Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lysanne
26 mei 2023

Pokebowl, burgers of patat; alles smaakt hier altijd heerlijk! Dikke aanrader.

Hilde
13 mei 2023

Super lekker en snel!

Elsa
10 mei 2023

Altijd goede kwaliteit en snel bezorgd!

Debbie
5 mei 2023

Was heerlijk , goede temperatuur en prima op tijd

Venhuis
30 april 2023

Superlekker, goed en snel👌🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Heleen
28 april 2023

Snelle bezorging, erg lekkere burger en patat, en goede hoeveelheden! Zeker niet te weinig.

Anoniem
24 april 2023

Alles smaakte voortreffelijk, de burgers en de patat. Alleen bij vijf burgermenu's en milkshakes was het wel even puzzelen wie welk menu moest hebben. Misschien een aanduiding op de verpakking om welk menu het gaat zou handig zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Veronique van der Velde
12 april 2023

Er mistten onderdelen: -Gewone frites ipv franse friet. -appelmoes was er niet. -bij de kip zou een huisgemaakte saus zitten, was er niet bij. We hebben een aantal keer bij jullie gegeten en super enthousiast. Vandaag bezorging ivm weinig tijd, maar helaas niet volgens bestelling. Tip: bij bezorging zsm aangeven wanneer de (ongeveer) bezorgtijd zal zijn.

Cindy van Pappelendam
3 april 2023

De pokebowl spicy crispy chicken had erg grof/groot gesneden stukken mango en avocado en de kip was erg droog. Dit kwam de smaak niet ten goede. De straatsburger menu was heerlijk en top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

L. Hengelo
1 april 2023

Snel en warm geleverd, correcte levering en vriendelijke rustige bezorging.

Tijmen
25 maart 2023

Altijd super lekker! We bestellen hier al weken lang traditiegetrouw, en het is altijd weer top. Ga zo door!

Astrid
19 maart 2023

Snelle bezorging, lekkere warme friet, heerlijke hamburger bereid met lekkere verse producten! Waar voor je geld!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John
18 maart 2023

Altijd super lekkere burgers, zowel vlees als vegetarisch. Ook snel en warm bezorgd.

Carin
19 februari 2023

Frietjes waren koud en de vorige keer niet gaar, is echt een aandachtspunt. Burgers zijn wel altijd helemaal goed en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arnanda
11 februari 2023

Heerlijk!!!! Altijd tevreden :)

John
1 februari 2023

Altijd lekkere burgers hier. Ben de tel kwijt hoe vaak we hier besteld hebben. Zowel runderburgers als de vega burger zijn erg lekker!

Jordy
20 januari 2023

Perfecte burgers. Bezorging ook top

Hennie berk
11 januari 2023

Erg lekker en goed van temp Vriendelijke bezorger

Jessie
2 januari 2023

De patat en burgers waren goed warm en de patat knapperig. We hadden onze bestelling binnen 20 minuten (rond 17.00 besteld). Kortom: top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angelica
21 december 2022

Super de luxe hamburger met friet en mayonaise, heerlijk, zelfs mijn kind met een kindermenu heeft alles opgegeten, Top!

Peter
4 december 2022

Het eten was niet heel erg warm meer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Astrid
19 november 2022

Het was weer top! Bestelling (ondanks vrijdagavond) snel en warm geleverd! Lekkere verse producten! Grote porties! Altijd weer een feestje!

Timen
12 november 2022

Heerlijke burgers en snelle bezorging!

Nancy Heijnekamp
29 oktober 2022
Familie V.
22 september 2022

Super snel bezorgd en top kwaliteit!

Marleen
5 september 2022

Warme, smaakvolle en verse hamburgers!

Christian
28 augustus 2022

Zeer goed

Ewout
19 augustus 2022

Snelle bezorging en de burger was zoals altijd top. Patat was matig.

Ann-kristin
16 augustus 2022

Heerlijke hamburger en friet. Voor herhaling vatbaar😋

Stephanie
5 augustus 2022

De Spicy Salmon was deze keer veeeeeel scherper dan normaal. Hierdoor proefde je de smaak van de lekkere zalm nauwelijks.

Marloes
3 augustus 2022

De Hamburgers waren heerlijk. De frieten smakeloos. De bezorging liet een uur op zich wachten. Er is ruimte voor verbetering ….

Bert Leushuis
18 juli 2022

Gewoon goed en lekker

Roy
11 juli 2022

👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michael
3 juli 2022

Bedankt voor het eitje erbij op

Borghuis
19 juni 2022

Perfect.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M. Z.
17 juni 2022

Lekker gegeten, maar voor de 2e keer in korte tijd de saus bij de uienringen vergeten, jammer.

Jeffrey
12 juni 2022

Echt zeer goede burger!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sabine
24 mei 2022

Super burger en zoete aardappelfriet. Fantastische service nadat er even iers mis was gegaan.

Hilde Vehof
9 mei 2022

We vonden de patat deze keer erg droog. De patat van het kindermenu was wel goed. Onion rings ook. Burgers vonden we redelijk; nogal "massaal".